Ágnes

Adj hangot!

2004.11.03. 00:00

Programkereső

Fiatal tehetségeket hivatott bemutatni az Adj hangot! musical-est, amelyet 2004. december 9-én rendeznek meg a Táncsics Művelődési Házban (1238 Budapest, Grassalkovich út 122-124.).
3482ef67-6306-48df-aa79-0e8b872ac564

Előzetes meghallgatás alapján november 9-én egy rangos szakmai zsűri dönti el az előadáson résztvevők listáját. A zsűri - nem végleges - listája: Aczél András (az Operettszínház művészeti színpadigazgatója, a Lakner gyermekszínház igazgatója), Bernau Katalin (a Musical & Operett újság főszerkesztője), Bot Gábor (színész-énekes), Huszti István (a Madách és az Operettszínház zenekari szervezője, bőgőművész), Kal Pintér Mihály (színházi író), Stróbel Zsuzsanna (az Est főszervezője és rendezője), Varga Bálint (zeneszerző–korrepetitor).

Az Estre bárki szabadon jelentkezhet, kormegkötés nélkül. A jelentkezési határidő 2004. november 7. Jelentkezni a gospell@freemail.hu e-mail címen vagy a (30) 608-2922 telefonszámon lehet. Az e-mailben fel kell tüntetni az életkort, az eddigi gyakorlatot – ha van – és a meghallgatásra szánt dal címét. Amennyiben lehetséges, fényképet is várnak a szervezők. Az Adj hangot! musical-est egy civil, nonprofit kezdeményezés, a belépés ingyenes, de a jegyeket előre meg kell rendelni a gospell@freemail.hu-n. Az Est színes műsorával kívánja felemelni hangját az igényes zenés színház és a tehetséges előadók mellett. Bár nem verseny, a musical-est keretében kiosztják a Musical & Operett újság különdíját, valamint egy közönségdíjat, amelyet a nézők ítélnek oda az est legmegnyerőbb előadójának. A koncerten fellép közreműködik a Swinging Bach Singers jazz vegyeskar Halkovics Ágnes vezetésével.