Sára, Márió

Karácsonyi nyereményjáték - Fidelio Klubkártya 2. forduló

2004.11.16. 00:00

Programkereső

Bevalljuk, az ünnepi játéközönben a Fidelio Klubkártya a "kakukktojás" - mivel közvetlenül meghallgatni sajnos nem lehet. Ám tulajdonosának egy éven át postán elküldjük a Fidelio Magazint - benne a teljes hazai koncertkínálattal és a lemezújdonságokkal -, a legjobb hazai árakon vásárolhat CD-ket és DVD-ket, féláron látogathatja a Fonó rendezvényeit... folytassuk?
3d02e518-f1ee-48df-9c21-099307f6210e

A második forduló kérdése: Mi a címe a radiocafé 98.6-on hétfő esténként jelentkező klasszikus zenei műsornak?

Ha a helyes választ 2004. november 21-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen 20 megfejtőnk 1-1 Fidelio Klubkártyát nyer. Ha helyesen válaszolt, de nem volt szerencséje, ne búsuljon: a következő fordulóban adott helyes válasszal már kétszeres eséllyel indul a nyereményért!

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!

A helyes válasz: Capriccio

Nyertesek:
Lenhajú, datanet, bulcsu, glili, bolcs5, Spector, kovacs11, Davidoff, szobifekete, Heyerdahl, miroir, Klára, Lucaszék, Kiss Krisztián, mnorbee, sbzs, kiskert, bebeta, blackcat, ve82