Mátyás

Karácsonyi nyereményjáték - Fidelio Klubkártya 3. forduló

2004.11.22. 00:00

Programkereső

Bevalljuk, az ünnepi játéközönben a Fidelio Klubkártya a "kakukktojás" - mivel közvetlenül meghallgatni sajnos nem lehet. Ám tulajdonosának egy éven át postán elküldjük a Fidelio Magazint - benne a teljes hazai koncertkínálattal és a lemezújdonságokkal -, a legjobb hazai árakon vásárolhat CD-ket és DVD-ket, féláron látogathatja a Fonó rendezvényeit... folytassuk?
0e84b167-6a76-4396-bc93-313e15ae431d

A harmadik forduló kérdése: Hány nyitányt komponált összesen Beethoven a Fidelióhoz?

Ha a helyes választ 2004. november 28-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen 20 megfejtőnk 1-1 Fidelio Klubkártyát nyer. Ha helyesen válaszolt, de nem volt szerencséje, ne búsuljon: a következő fordulóban adott helyes válasszal már kétszeres eséllyel indul a nyereményért!

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!

A helyes válasz: Négyet

Nyertesek:
ballazs, kamilla, muskatli, Gottesmann Péter, Pethő Mária, G.Ancsa, gresa, esg, Malamud, Piroska, tisonoza2, Mozartné, Xenus, Tapcsi, gombic, sztalin, IdPezzo, Tónibá, mvincze, zsofy