Klaudia

Karácsonyi nyereményjáték - Fidelio Klubkártya 5. forduló

2004.12.06. 00:00

Programkereső

Bevalljuk, az ünnepi játéközönben a Fidelio Klubkártya a "kakukktojás" - mivel közvetlenül meghallgatni sajnos nem lehet. Ám tulajdonosának egy éven át postán elküldjük a Fidelio Magazint - benne a teljes hazai koncertkínálattal és a lemezújdonságokkal -, a legjobb hazai árakon vásárolhat CD-ket és DVD-ket, féláron látogathatja a Fonó rendezvényeit... folytassuk?
7b86c79b-626f-42a3-b29c-f67b01c78ba2

Az ötödik forduló kérdése: Hol és mikor mutaták be első ízben Beethoven Fidelióját?

Ha a helyes választ 2004. december 12-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen 20 megfejtőnk 1-1 Fidelio Klubkártyát nyer. Ha helyesen válaszolt, de nem volt szerencséje, ne búsuljon: a következő fordulóban adott helyes válasszal már kétszeres eséllyel indul a nyereményért!

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!

A helyes válasz: Bécsben, 1805. november 20-án

Nyertesek:
Beresi, MUFURC, Ockeghem, eleck, gyimesi, delfin, kg, Krisztina 2, Kopcsay Zsuzsa, pesce, Noémi, PERKEO, MorvayMarta, nadasla, norap, attilio, petronella, naanii, Szeles János, alexandra