Benedek

Karácsonyi nyereményjáték - Fonó 5. forduló

2004.12.06. 00:00

Programkereső

A Fonó Budai Zeneház sztregova utcai épülete már kilencedik éve várja jobbnál-jobb népzenei, jazz és világzene programokkal a zenerajongókat. Játsszon velünk és vigye el három barátját is egy Ön által választott koncertre!
b620fab5-81cd-42dd-8a8c-bbcc59894666

Az ötödik forduló kérdése: Mi a neve annak a nemrégiben befejeződött népzenegyűjtő programnak és CD-sorozatnak, amely a Kárpát-medencében a 21. század elején még megtalálható hangszeres népzene arhiválását valósította meg?

Ha a helyes választ 2004. december 12-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen 10 megfejtőnk 4-4 jegyet nyer a Fonó Budai Zeneház egy-egy általuk választott programjára!A nyeremények 2005. január 31-ig használhatók fel. Ha helyesen válaszolt, de nem volt szerencséje, ne búsuljon: a következő fordulóban adott helyes válasszal már kétszeres eséllyel indul a nyereményért!

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!

A helyes válasz: Utolsó óra

Nyertesek:
oriza, beresi, Zenebarátnő, delfin, kg, levi, Violetta, MorvayMarta, norap, naanii