Klaudia

Karácsonyi nyereményjáték - Fidelio Klubkártya 6. forduló

2004.12.13. 00:00

Programkereső

Bevalljuk, az ünnepi játéközönben a Fidelio Klubkártya a "kakukktojás" - mivel közvetlenül meghallgatni sajnos nem lehet. Ám tulajdonosának egy éven át postán elküldjük a Fidelio Magazint - benne a teljes hazai koncertkínálattal és a lemezújdonságokkal -, a legjobb hazai árakon vásárolhat CD-ket és DVD-ket, féláron látogathatja a Fonó rendezvényeit... folytassuk?
7b86c79b-626f-42a3-b29c-f67b01c78ba2

A hatodik forduló kérdése: Nevezzen meg három, a Fidelio VisszHang rovatában rendszeresen publikáló kritikust!

Ha a helyes választ 2004. december 19-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen 20 megfejtőnk 1-1 Fidelio Klubkártyát nyer.

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!

A helyes válasz: Arany Tímea, Fazekas Gergő, Gyarmati Eszter, H. Magyar Kornél, Kerékfy Márton, Máté J. György, Mesterházi Gábor, Scholz Anna, Szuromi Fruzsina, Zsoldos Dávid

Nyertesek:
B.Szabó Klára, Julu, ebony, doktor, antrax, egarai, gyarmatiorsi, Jutka, sukk, koligeri, Mytril, posa, evacska, Dudus, stg, tapfer, Tucsok75, kefran, vargajudit, walbert