Mátyás

Budapesti Vonósok a Zeneakadémián - 1. forduló

2005.01.10. 00:00

Programkereső

A Bánfalvi Béla és Botvay Károly által vezetett vonósegyüttes tavaszi zeneakadémiai bérletsorozata nemcsak érdekes műsorokat, hanem kiváló vendégművészeket is ígér. Nyereményjátékunk három fordulóján kis szerencsével akár mindhárom koncertre lehet jegyeket nyerni!
21ad12c7-0b0a-4e2c-8e87-ce5d2db5a482

Az első hangverseny (január 18.) műsorán Ricciotti, Tartini és Csajkovszkij művei mellett Mahler híres Schubert-vonósnégyes átiratát, a "Halál és a lánykát" találjuk, a koncert szólistája Perényi Miklós lesz. Kérdésünk: mi a szóban forgó Schubert-vonósnégyes (és egyben az alapjául szolgáló dal) hangneme?

Ha a helyes választ 2005. január 16-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen öt megfejtőnk 2-2 jegyet nyer a Budapesti Vonósok január 18-i zeneakadémiai koncertjére!

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!