Konrád

Budapesti Vonósok a Zeneakadémián - 3. forduló

2005.02.14. 00:00

Programkereső

A Bánfalvi Béla és Botvay Károly által vezetett vonósegyüttes tavaszi zeneakadémiai bérletsorozata nemcsak érdekes műsorokat, hanem kiváló vendégművészeket is ígér. Nyereményjátékunk három fordulóján kis szerencsével akár mindhárom koncertre lehet jegyeket nyerni!
21ad12c7-0b0a-4e2c-8e87-ce5d2db5a482

A harmadik hangverseny (március 14.) műsorán két Haydn-mű hangzik el: a Grosse Orgelmesse (Hob. XXII:4) és a Stabat Mater (XX. bis), a Vonósokat, a Purcell Kórust, valamint a kitűnő hazai énekes szólistákat (Csereklyei Andrea, Németh Judit, Timothy Bentch és Kovács István) ezúttal Vashegyi György dirigálja. Kérdésünk: kinek a nevét takarja a Haydn-műjegyzék "Hob." rövidítése?

Ha a helyes választ 2005. február 27-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen öt megfejtőnk 2-2 jegyet nyer a Budapesti Vonósok március 14-i zeneakadémiai koncertjére!

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!