Júlia, Rita

Zempléni Fesztivál - nyerjen jegyet a beharangozó koncertre!

2005.05.31. 00:00

Programkereső

A Zempléni Fesztivál szervezői már június 5-én este fél nyolckor ízelítőt adnak az augusztusi programokból a Művészetek Palotája Nemzeti Hangversenytermében.
3b0fc113-6b86-460e-9810-4b3548b4ada7

Az esten az augusztus 12. és 19. között megrendezésre kerülő Zempléni Művészeti Napok kiemelkedő zenei együttesei lépnek fel, a karmester Hollerung Gábor lesz. Műsor: Liszt II. Magyar rapszódia; Tolcsvay László: Testamentum; Csajkovszkij: IV. szimfónia.

Kérdésünk: a Zempléni Fesztivál nyitóhangversenyét hagyományosan egy festői szépségű vár udvarán rendezik meg - ez alól az idei év sem kivétel. Melyik várról van szó?

Ha a helyes választ 2005. június 2-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen tíz megfejtőnk 2-2 jegyet nyer a Nemzeti Hangversenyterembe, a Zempléni Fesztivál beharangozó koncertjére!

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!

Kedves Játékosaink!
A helyes megfejtés: a sárospataki Rákóczi vár
Nyerteseink: Ballazs, Borbilla, Dr. Gottesmann Péter, Gardos, Koltai, Lazsola, Linda, Mozartné, TothS és Zenerajongó.
Gratulálunk!