Luca, Ottilia

Elfogytak az elővételes hetijegyek az idei Sziget Fesztiválra

2005.08.01. 00:00

Programkereső

Hétfőre elfogytak az elővételes hetijegyek a Szigetre, keddtől már csak napijegyet lehet elővételben vásárolni. Ezer hetijegyet azonban a rendezvénysorozat szervezői félretettek a startra azok számára, akiknek nem volt módjuk elővételben vásárolni.

Az idei év programja iránt hatalmas az érdeklődés, amit jól bizonyít, hogy több mint egy héttel a Sziget kezdete előtt sem a hazai, sem a külföldi jegyirodákban nem lehet már elővételes hetijegyet kapni a rendezvényre. Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda vezetője elmondta: "Huszonötezer hetijegyet tudunk kiadni, aminek több mint 95%-át elővételben már megvásárolták.

Ezer jegyet azonban a Sziget kezdetére biztosítunk azoknak, akik olyan helyről érkeznek, ahol nincs elővételes jegyértékesítés." Ezeket a jegyeket a rendezvény kezdetekor a Sziget bejáratánál, illetve a Nyugati-téren felállított jegypavilonban lehet majd megkapni.

A Sziget történetében először már napijegyet is lehet elővételben vásárolni, ezek a Szerencsejáték Rt. kirendeltségeiben, tehát a postákon és lottózókban, az ország 3700 pontján kaphatók.

Üdülési csekkel azonban ezekért már nem lehet fizetni, a csekkek csak az elővételes hetijegyekre voltak érvényes fizetési eszközök.