Konrád, Tivadar

Operacsillagok – másodszor

2005.08.26. 00:00

Programkereső

Az egy évvel ezelőtti gálaesthez hasonlóan ismét neves magyar operaénekesek adnak egymásnak találkozót idén ősszel a Budapest Kongresszusi Központban. Az Operacsillagok második, három órásra tervezett koncertje október 3-án 19:30-kor kezdődik.
5526e3f7-a856-4a7b-94c9-96aa4b7bbacf

A hangversenyen Donizetti, Rossini, Puccini, Verdi és Csajkovszkij művei hangzanak majd fel Bazsinka Zsuzsanna, Berczelly István, Berkes János, Fekete Attila, Fekete Veronika, González Mónika, Gregor József, Ionel Pantea, Káldi-Kiss András, Kálmándi Mihály, Kertesi Ingrid, Kovácsházi István, Kukely Júlia, Maria Teresa Uribe, Németh József, Rácz István, Róka István, Szendrényi Katalin, Szilfai Márta, Szűcs Márta, Takács Klára, Tas Ildikó, Ulbrich Andrea, Wendler Attila és Wiedemann Bernadett előadásában. A gálaesten a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara közreműködik Kovács János vezényletével. Az est házigazdája Bényi Ildikó lesz.

2005 tavaszától a havonta megrendezett Operacsillagok Klub keretében személyesen is ismerkedhettek az érdeklődők a magyar énekesekkel, majd július végén a balatonfüredi Villa Albában rendezett Operacsillagok-koncertre látogathattak el a művészek rajongói.

A gálakoncertre jegyek kaphatók a Ticket Express jegyirodáiban, a www.tex.hu oldalon, a BKK jegypénztárában és az ismert jegyirodákban. További információk a (20) 958-1240-es és a (30) 921-1263-as telefonszámokon kaphatók, valamint az alábbi honlapon olvashatók.