Zsuzsanna

A Musical Fesztivál Szervezőiroda sajtóközleménye

2005.09.12. 00:00

Programkereső

A Musical Fesztivál Szervezőiroda sajnálattal kénytelen értesíteni a 2005. szeptember 15-e és 21-e közé Debrecenbe, a Főnix Csarnokba meghirdetett Musical Fesztivál közönségét, valamint az érdeklődőket, hogy a rendezvény technikai okok miatt elmarad.
8f9df0a7-043f-40c7-88fe-1d1d8281e253

Köszönjük a lelkes musical-barátoknak és érdeklődőknek, hogy támogatták kezdeményezésünket, ám sajnos a Fesztivál repertoárján lévő előadások közül a Chicago című darabot technikai okok miatt lemondták, ennek anyagi következményei miatt pedig a Fesztivál megrendezése tarthatatlanná vált.

Külön köszönjük azonban a Főnix Rendezvényszervező Kht. messzemenő segítségét, valamint a fellépő társulatok, illetve a szervezésben segédkező több mint száz lelkes, fiatal musicalrajongó önzetlen támogatását.

Reméljük, hogy a Musical Fesztivál kapcsán kialakult érdeklődés és összegyűlt erő nem vész el, illetve a szakma által is pozitív fogadtatásban részesített – a musical műfaj népszerűsítésére tett – erőfeszítéseink sem vesznek kárba.

A jegyek 2005. szeptember 12-től (hétfő) az értékesítési pontokon visszaválthatóak.

A Debrecen Plázában, a Főnix Csarnokban és a debreceni Kossuth téri Főnix pavilonban, valamint a Hajdú-Bihari Napló szerkesztőségében vásárolt jegyek szeptember 21-ig Debrecenben, a Kossuth téri Főnix Pavilonban válthatóak vissza.

A Lottózókban, Ticket Express irodákban, a debreceni Tourinform irodában vásárolt jegyek a vásárlás helyszínén válthatóak vissza.

A Nyír, Miskolc, Szolnok Plázákban vásárolt jegyek visszaváltása miatt, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a Musical Fesztivál Szervezőirodával a musical.fesztival@vipmail.hu email címen vagy a 06-1-266-92-47-es faxszámon.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Musical Fesztivál Szervezőiroda