Ervin

Az Almássy Téri Szabadidőközpont felébredt Csipkerózsika-álmából

2005.10.01. 00:00

Programkereső

A korábban városszerte nagy népszerűségnek örvendő, de az elmúlt néhány évben megcsappant közönségű szabadidőközpont októbertől újra műsorokkal, koncertekkel várja látogatóit. Az új szervezőgárda célja, hogy az Almássy Téri Szabadidőközpont újra Budapest egyik kulturális színfoltja legyen.
cb755532-b20e-4f2b-9508-fdcf0ac4d716

Az elmúlt két hónapban az épületben elvégezték azokat az átalakítási munkálatokat, amelyek szükségessé váltak ahhoz, hogy újra nagyszabású koncerteket és rendezvényeket lehessen tartani falai között. A nagytermet hangszigeteléssel és új padlózattal látták el, valamint a modern igényeknek megfelelő hangtechnikát építettek be. Ezt kiegészítve, erősítve egy kávéházat is kialakítottak, ahol estéről-estére az ’50-es évek kellemes környezetében és minőségi kiszolgálás mellett élvezhetik a vendégek a kisszínpad jazz koncertjeit, színielőadásait.

A Ház újra a kultúrára esküdött fel, de egy fiatalos gondolkodású, a rendezvényirányításban, reklám-, illetve PR-tevékenységekben, programszervezésben sok tapasztalattal bíró csapat visz új energiát és lelkesedést falai közé. Ennek megfelelően nagyon színes és impozáns programsort állítottak össze a nyitó októberi hónapra. Megtalálható benne könnyűzenei, komolyzenei koncert, jazz és népzene - rendszeres heti és alkalmi jelleggel egyaránt. Megkezdi működését a Teltház Színház, műsorában felnőtt és gyermekszínházi előadásokkal és bábműsorokkal. A népzene és néptánc szerelmeseinek továbbra is otthonául szolgál a helyszín, építve a legjobb zenészekre és hangulatra.

Ennek eléréséhez a kiindulópont a sok jó program, de feltétlenül szükséges az is, hogy az érdeklődők értesüljenek kínálatunkról.
Ehhez kérjük az Önök segítségét. Támogatásukkal elérhetjük, hogy egy olyan hely kerüljön be újra a köztudatba, mely szinte mindenkinek kínál olyan programot, ami örömére szolgál.