Béla

Intro fesztivál - Modern Művészeti Összefogás - II. forduló

2005.11.09. 00:00

Programkereső

Játsszon velünk a Millenáris Park és a Fidelio közös játékában, és nyerjen két jegyet az Intro Fesztiválra!
03a6a38f-7d17-4d07-bdec-8627af8be011

Egyszerre több helyen, egyszer és többször, most először INTRO! Különleges nemzetközi és zenei színházi csemegék, médiaművészeti kiállítások, világhírű performerek a Millenárison, az A38-on, a Műcsarnokban és a Trafóban!

Utazás a koponyám körül A mű alapötlete akkor született meg, mikor a Magyar Rádió Művészeti Főszerkesztősége zenével foglalkozó zenészeket és dj-ket kért fel, hogy a magyar irodalmi korpuszból válogatva készítsenek szabad audiomontázsokat. Itt hangzott el 2004 novemberében Dj Naga műsora. A Karinthy szöveg legintenzívebb, legkiszolgáltatottabb lelkületű műtéti sorait Naga szétszabdalta, áteffektezte, és új ritmussal, tagolással egészítette ki.

Az újabb kihívás akkor következett, amikor a mix sikerének és az NKA médiaművészeti kuratóriuma segítségének köszönhetően lehetőség nyílt az "utazás" vizuális továbbgondolására. A Cinetrip rendezvények zenekövető videó-improvizációjához szokott Vj csapata ezúttal az improvizációs-repetitív technikát egy történet megjelenítésében alkalmazza, az elbeszélés, a műtét tudatfolyamának rétegeit külön vizuális világként kezeli.

Producer: Lukács Richárd
Rendező: L. Laki László
Zenei mix: Naga

Helyszín: Millenáris Park - Teátrum
Időpont:2005. december 2., péntek 19.00

Kérdésünk: Az Utazás a koponyám körül című magyar filmben ki játszotta a főszerepet?

Ha a helyes választ 2005. november 20-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen 2 megfejtőnk 2-2 belépőt nyer az Intro fesztiválra, amely december 1-10-ig kerül megrendezésre!