Csilla, Noémi

Carreras újra a Művészetek Palotájában

2005.11.24. 00:00

Programkereső

José Carreras lép fel 2005. november 26-án este 7 órakor a Nemzeti Hangversenyteremben. A világhírű művészt Lorenzo Bavaj, Andrea Griminelli és a Nuovo Quartetto Italiano vonósnégyes kíséri.

A koncertet a TriGránit Rt. szponzorálja. A szombat esti koncertre is érvényes a Művészetek Palotája általános diákkedvezménye: igazolvány felmutatásával 200 forintért váltható jegy a hangversenyterem harmadik emeleti állóhelyeire.

José Carreras 2005. március 14-én a Művészetek Palotája ünnepélyes megnyitójának díszvendége volt. A Nemzeti Hangversenyterem kiváló akusztikájáról elismerően nyilatkozott, és azt a világ legjobb hangverseny termeihez hasonlította.

Elismerése nyomán Demján Sándor, a TriGránit Rt. elnöke ígéretet tett arra, hogy a művészt meghívja egy nagyszabású előadásra. A TriGránit Rt. a korlátozott számban elérhető jegyek árbevételét jótékonysági célra ajánlja fel. A José Carreras rajongók interneten a www.jegyelado.hu lapon licitálhattak korunk egyik legkiválóbb előadóművészének budapesti koncertje belépőjegyeire.