Emma

Bookline játék

2006.02.28. 00:00

Programkereső

Játsszon a Fidelióval és nyerjen zenei könyveket a Bookline online könyváruház jóvoltából!
5f950ef9-5f13-4bf9-ad64-00208de965ba

A Bookline online könyváruházban az új és antikvár zenei könyvek széle köre megtalálható. A házhozszállítás Budapesten ingyenes, vidékre egységesen 399 Ft. Kezdje a böngészést Magyaroszág legnagyobb virtuális könyvesboltjában!
Belépés 0-24 óráig ITT!

Gray Anne: KOMOLYZENEI KALAUZ

A hasznos referenciakönyvben megtalálható minden, ami zene: zenei korszakok, zenei műfajok, zeneszerzők, zeneművek, hangszerek, jelentős zenészek, énekesek és karmesterek. A jelentős mennyiségű enciklopédikus anyag mellett a szerző izgalmas anekdotákkal szolgál a zeneszerzők életéről és a zeneművek keletkezéséről, ettől válik a kötet kedvcsináló, szórakoztató olvasmánnyá. Átfogó képet kapunk még a nem "klasszikus" zenei műfajokról is, mint például a dzsessz, a musical és az operett. Kiadó: Tericum Kiadó, 2005

Kérdésünk: Miért különleges online könyváruház a Bookline.hu?

Lehetséges válaszok:
a, mert kizárólag nagyértékű antikvár könyveket lehet rendelni náluk
b, mert a könyvek mellett DVD-ket és CD-ket is lehet rendelni náluk
c, mert új kiadású és antikvár könyvet egyaránt lehet rendelni náluk

Ha a helyes választ 2006. március 5-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen három megfejtőnk nyereménye, Gray Anne: Komolyzenei Kalauz c. könyve lesz.

A helyes válaszhoz segítséget itt találhat:
http://www.bookline.hu?affiliate=fidaltkar1386.

Felhívjuk kedves játékosaink figyelmét, hogy csak az alábbi mezőkben megadott válaszokat tudjuk értékelni és azokból sorsolni!

Szeretnénk felhívni játékosaink figyelmét arra, hogy ebben a játékban való részvételükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy e-mail címüket a bookline.hu részére átadjuk!