Orbán

BMC Music Flash

2006.04.22. 00:00

Programkereső

A BMC Records immár negyedik alkalommal rendezi meg a BMC Music Flash koncerteket a kiadóval szoros kapcsolatban álló művészek közreműködésével a Millenáris Teátrumban április 28-29-én.
70eab695-d8c5-48dd-80a3-bf739b23ec1e

A klasszikus zenei estet idén teljes egészében Kocsis Zoltán és a Nemzeti Filharmonikusok koncertjének szentelik – különösen izgalmas zenei csemegének ígérkeznek a műsor első felében hallható Kocsis Zoltán-átiratok.

A jazzest résztvevői közül többen közreműködtek már BMC-lemezeken, illetve a közeli vagy távolabbi jövőben számíthatunk BMC-s szereplésükre. Ilyen például Oláh Kálmán triója, akinek – Sébastien Boisseau bőgőssel tavaly szeptemberben rögzített – albuma a napokban jutott túl a keverés fázisán, és amelyet a nyár folyamán szándékoznak megjelentetni. A több BMC-lemezt jegyző Fekete-Kovács Kornél új projektjének, a Modern Art Orchestrának bemutatkozása legalább annyira izgalmasnak ígérkezik, mint a számos külföldi elismerésben részesült fiatal szaxofonos, Bolla Gábor formációjáé, vagy Tóth Viktoré, amelyben – Jeszenszky György elfoglaltsága miatt, a plakáttól eltérően – a doboknál az avantgarde-jazz legenda, Hamid Drake foglal majd helyet.
Jegyek a Millenáris pénztárában már kaphatók.További információk és a részletes műsor az alábbi oldalon olvasható.