Luca, Ottilia

Ki nyer ma a Szigeten?

2006.08.09. 00:00

Programkereső

Augusztus 11-én, pénteken a Kossuth Rádió népszerű komolyzenei vetélkedője első alkalommal jelentkezik a Sziget Fesztiválról. 12 óra 40 perces kezdettel az Octopus Összművészeti helyszínről közvetítik majd a Ki nyer ma? című műsort. Aki kérdez: Szőke Cecília.
c16c174a-c85c-47e7-bd31-fbdcb5274684

Perédi Márta, a Bartók Rádió főszerkesztő-helyettese így nyilatkozott erről a különleges eseményről. „Bizonyára meglepődik a kedves hallgató, amikor a „Ki Nyer Ma” törzshelyei helyett ezúttal a Sziget-fesztiválról, egészen pontosan az Octopus Összművészeti Helyszínről jelentkezünk.

Nem titkolt célunk, hogy hűséges hallgatóink és játékosaink mellett elérjünk olyan fiatalokat is, akik nyitottak mindenre, ami érték, és lehetőséget adjunk arra, hogy megérintse őket az a fajta zene is, amely nem minden nap hallható abban a közegben, ahol ők otthonosan mozognak. Mi magunk is kíváncsian várjuk – a fesztivál komolyzenei szervezőivel együtt -, hogy milyen hatással leszünk az ott megjelenő fiatalokra, hogyan fogadják ötletünket s lesz-e ott és más hasonló esemény keretében folytatás?...”