Márk

Hang-adó - I. forduló

2006.09.27. 00:00

Programkereső

„Fiatal muzsikusok a hátrányos helyzetű gyermekekért” címmel október 29-én jótékonysági koncertet szervez a Fidelio és a Jeunesses Musicales Hungary a Művészetek Palotájában. Játsszon velünk és nyerjen két jegyet az este fél nyolckor kezdődő koncertre!
eb78fa37-8047-48a7-b044-8e75a548a6bf

Öt rendkívüli tehetségű, de máris világhírű fiatal muzsikus, a Jeunesses Musicales Hungary és a Fidelio arra szövetkezett, hogy október 29-én délután és este a halmozottan hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő gyermekek javára adjon és szervezzen koncertet. Fenyő Lászlót (cselló), Kelemen Barnabást és Kokas Katalint (hegedű), Zempléni Szabolcsot (kürt), valamint Zsoldos Bálintot (zongora) hallgatni a nemes céltól függetlenül is nagy élmény. Mindkét koncerten a Danubia Szimfonikus Zenekar kíséri őket Hamar Zsolt vezényletével.

Kérdésünk: Hányadik születésnapját ünnepli idén a Fidelio? (Kérjük, hogy a válasz mezőbe csak egy számot írjon, válaszát ne foglalja mondatba!)

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen egy szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben tartandó esti koncertre.