Beáta, Izolda, Lea

Hírek Pannóniából

2006.11.25. 00:00

Programkereső

A Pannon Filharmonikusok is gazdag programmal várják az őszi napokon a koncertlátogatókat. Hangversenyeikből válogattunk.
b45b7a91-5756-45dc-b555-de8c9863d4f7

A Pannon Filharmonikusok Gyermán István Alapítványa jótékonysági hangversenyt rendez 2006. november 3-án a Pécsi Nemzeti Színházban, a zene szeretetének és értékének fennmaradásáért. A zene továbbörökítésének szép példáját mutatja maga a hangverseny, ahol Bach kettős hegedűversenyét a zenekar első koncertmestere, Gyermánné Vass Ágnes és lánya, Gyermán Júlia adja elő. Az est karnagya Hamar Zsolt lesz.

A zenekar bérletesei minden megvásárolt jegy mellé ajándékjegyet kapnak, mellyel vendégül láthatnak valakit, akinek nincs bérlete, nem szokott koncertre járni, de törzsközönségünk szívesen beavatná őt az élő zenehallgatás szépségébe.

Emlékezzen szeretteire és Jézusra a Pécsi Bazilikában! A Pannon Filharmonikusok Halottak napjához, Karácsony ünnepéhez és Húsvéthoz kötődő oratórikus hangversenyei méltó és magasztos alkalmat nyújtanak az emlékezésre és ünneplésre. Töltse ezt a három estét családjával nyugalomban, lelki békében, a zene és ének határtalan, a fizikai korlátokat átlépő világában. A három hangversenyre Oratórium-bérlet váltható, mellyel garantálja, hogy biztosan lesz ülőhelye a koncerteken.

A bérletek árai: 3700 Ft; 3000 Ft; 2400 Ft. Részletfizetési lehetőséget és családi kedvezményt biztosítanak! A bérletek megválthatók a Filharmónia jegyirodájában (Pécs, Színház tér, (72) 310-539; bérletrendelés interneten: www.pfz.hu), és az októberi koncert előtt a helyszínen.