Konrád, Tivadar

Húsz kérdés a közönséghez

2007.01.22. 00:00

Programkereső

A Szombathelyi Szimfonikus Zenekar egy kétoldalas kérdőiven érdeklődik közönsége igényeiről, véleményéről, szeretnék ugyanis még népszerűbbé tenni koncertjeiket. A közvéleménykutatást a január 26-i és február 12-i koncert alkalmával végzik.
608b1a26-b673-4a39-9e5e-dbd6330beb3b

Nincs abban semmi meglepő, ha valaki kíváncsi a közönsége véleményére, szeretne többet megtudni azokról, akikhez szól vagy szólni szeretne. A Szombathelyi Szimfonikus Zenekar is él azzal az eszközzel, amellyel más együttesek is szoktak, azaz megkérdezi publikumát. Például arról, milyen hosszú szerintük az ideális koncert, ki a kedvenc zeneszerzőjük, melyik nap szeretnek leginkább koncertre járni, hallottak-e erről vagy arról a bérletről, s ha igen, honnét. Az intézménynek ugyanis határozott célja, hogy a felmérés eredményeit hasznosítva közönségbarát szolgáltatásaival, vonzó zenei kínálatával minél szélesebb korosztály – köztük a fiatalok – érdeklődését is felkeltse, hogy a jövőben még többen látogassák a Szombathelyi Szimfonikus Zenekar koncertjeit, ha színvonalas kulturális kikapcsolódásra vágynak.

A kérdőíveket 2007. január 26-án, a Filharmónia-Raiffeisen bérlet soron következő előadásán, valamint a Rajter-bérlet február 12-i hangversenyén kapja kézhez a közönség, mindkét alkalommal a Hemo a rendezvények helyszíne. A kérdőívet kitöltők körében értékes nyereményeket sorsol ki a zenekar.