György

Licitáljon Baskirov és Vengerov jegyre!

2007.03.21. 00:00

Programkereső

Nincs elveszett koncert! A Budapesti Tavaszi Fesztivál öt kiemelt rendezvényének utolsó jegyeit egy-egy internetes aukción vásárolhatják meg az érdeklődők. Az árverések a Fidelio.hu-n folyamatosan zajlanak. Jelenleg Dmitrij Baskirov zongoraestjére, illetve Sebestyén Márta és Maxim Vengerov koncertjére lehet licitálni.
3dfcd651-a3ed-4d8d-800c-018bfe1ef686

Az aukciókon, amelyre a honlapunkon lévő rovatra vagy bannerre kattintás után lehet eljutni, a következő koncertekre lehet licitálni: Dmitrij Baskirov március 26-i zongoraestjére az MTA Roosevelt téri Dísztermében, Márta dalai - Sebestyén Márta és vendégei március 28-i koncertjére a Művészetek Palotájában, az Oltári srácok című koncertmusical március 29-i bemutatójára a Thália Színházban, Maxim Vengerov hegedűestjére március 30-án a Művészetek Palotájában, és a Nigel Kennedy Quintet március 31-i koncertjére a Művészetek Palotájában.

A licitek közül három van "nyitva", de holnaptól már a maradék kettő koncert aukciós jegye is elérhető. Viszont, aki Baskirovra kíváncsi és nem vett jegyet, az nálunk a licitnél már csak 22-én, csütörtök délig próbálkozhat. Ami az első koncertjegyet illeti, a Sokolov-est utolsó jegyei 10 000 Ft-ról indultak és 50 000-ért keltek el (lásd korábbi cikkünk). A online aukción való részvétel feltétele a Fidelión történő előzetes regisztráció, amely egy e-mail cím birtokában néhány kattintással elvégezhető. A licit technikailag csupán egy böngészőt és egy internet-kapcsolatot igényel.