Mátyás

Szeptemberben indul a Fidelio Súgó!

2007.05.31. 00:00

Programkereső

Fontos fordulóponthoz érkezett a Fidelio-csapat: szeptembertől egy komoly múltú partnerrel, az Est Médiával közösen vágjuk bele egy minden eddiginél nagyobb fába a fejszénket. A hivatalos sajtótájékoztatóra június 13-án kerül sor - addig is az alábbiakat árulhatjuk el...
f76eed97-123c-41e0-89be-98ee4417ee2d

Az új lap a Pesti Est Kft. által kiadott Súgó és a Fidelio Média Kft. által megjelentetett Fidelio Magazin helyére lép Fidelio Súgó néven. A havonta 128 színes oldalon, 50 ezer példányban megjelenő, ingyenesen és országosan terjesztett Fidelio Súgó az alapítók várakozásai szerint új lehetőségeket nyit a kulturális médiapiacon. A Fidelio Súgó a színház, az opera, a klasszikus zene, a jazz és a világzene, valamint a képzőművészet világának átfogó és részletes bemutatásával az igényes szórakozásra vágyók és a kultúrafogyasztók nélkülözhetetlen kalauzaként kívánja szolgálni olvasóit.

A lap tulajdonosa a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett econet.hu Nyrt. médiaportfoliójába tartozó Pesti Est Kft. és a Fidelio Média Kft. közös cége lesz, amelynek vezetését Zsoldos Dávid látja majd el. Az Est Média és a Fidelio Média hosszú távú, stratégiai együttműködésének célja, hogy a kulturális-művészeti élet szereplői, valamint a kultúra fogyasztóit elérni kívánó hirdetők számára minden korábbinál hatékonyabb és erőteljesebb megjelenési lehetőséget kínáljon.