Csilla, Noémi

Startolnak a Müpa-bérletek

2007.06.01. 00:00

Programkereső

A közönség hiányolta, a Művészetek Palotája pedig létrehozta: öt különböző bérletet kínál az intézmény a következő évadra. Komolyzene és opera, jazz, világ- és könnyűzene, tánc, musical – nemcsak egyenként, de különböző válogatásban, kedvezményes áron. Orgonaestek és billentyűs koncertek világzenével, kortárs opera Keith Jarrett-tel, hangszeres virtuózok fellépései alkotnak egy-egy bérletet.
523c7893-569c-44dc-afb3-65a69451d8f4

Három dolog miatt is jó Müpa-bérletet venni. Először is a Művészetek Palotája lehetővé teszi, hogy mindenki saját maga állítsa össze bérletét, ami a nézőtéren elfoglalt helyeket illeti. Koncertenként egyedi jegyeket választhat a nézőközönség, különböző helyekre és különböző árakban, jelentős kedvezménnyel.

Másodszor, a bérletek a Müpa jegypénztárában, június 1-jétől az adott bérlet első hangversenyének időpontjáig válthatók, kivéve, ha valamelyik koncertre előbb elfogynak a jegyek. Harmadszor, az első hat hétben megváltott bérletek négy előadásához még egy 5., ugyancsak kedvezményes produkció is választható. Érdemes tehát startolni…