Ervin

Egy kis kastélyi zene - I. forduló

2007.06.11. 00:00

Programkereső

Kilencedik alkalommal frissíti fel a forró nyári napokat a Gödöllői Kamarazenei Fesztivál. 2007. június 29. és július 6. között három koncert közül is választhat a hűsölésre vágyó közönség a királyi kastélyban. Játsszon a Fidelióval és nyerjen két jegyet a június 29-i koncertre!
99702fd2-3309-48d2-83b6-495e13f4473f

Könnyed komolyság – talán ez is lehetne az idei program szlogenje, hiszen a műsorban Mozarton, Griegen, Piazzollán, Kodályon és Bartókon át a dixie műfajáig sok minden megtalálható. A nyáresti kamarazene különleges "műfaj". Frissítőleg hat mindenkire, pláne, ha nem egy légkondicionált koncertteremben, hanem egy 250 éves kastély udvarán élvezheti a közönség a Gödöllőre már-már visszajáró kiváló magyar muzsikusok örömzenéjét. A 17 ezer négyzetméter alapterületű, 28 hektáros parkkal övezett Gödöllői Királyi Kastély Magyarország egyik legszebb, leghangulatosabb épülete, ahol a kamarazenei fesztivál keretén belül idén először június 29-én hűsölhetünk.

Már a koncert címe is felér egy pohár könnyed fehér borral, mely a legjobb szomjoltó hosszú, forró nyári napokon. "Mozarttól Piazzolláig" kalauzol a Mendelssohn Kamarazenekar és Kertesi Ingrid mindenkit, aki Gödöllőre látogat. A művészek játszanak Telemannt, Handelt, Vivaldit, Grieget és Bartókot is.

Kérdésünk: Milyen származású Astor Piazzolla? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba!)

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen két szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a koncertre.