Konrád, Tivadar

Halmozzuk a kedvezményeket - vásároljon Müpa-bérletet Fidelio Klubkártyával!

2007.06.20. 00:00

Programkereső

Június elején jelentette be a Müpa a közönség által régóta várt bérleteit. Az újszerű, rugalmas konstrukcióban kínált Müpa-bérletek 4-4 előadást tartalmaznak - de ha július 15-ig vásárol, egy Ön által választott ötödik koncertre 15% kedvezményt kap. Ha pedig még ennél is jobban akar járni, akkor Fidelio Klubkártyával vásárol és 20%-ot megtakarít a jegyek árából!
00beb095-d750-4a74-83cc-0b70f985f01e

A Müpa-bérleteknél Ön dönti el, melyik koncerten hova kíván ülni, s milyen árkategóriájú jegyet választ. Ami fix: a bérletben vásárolt jegyek ára egységesen 15%-os kedvezményt tartalmaz. Ha egy bérletben kínált bármelyik koncertre elfogynak a jegyek, a bérlet is megszűnik - de nem csak ezért érdemes sietnie, hanem azért is, mert amennyiben július 15-ig megvásárolja bérletét, akkor egy ötödik, az Ön által kiválasztott koncertre is 15%-os kedvezménnyel kap jegyet!

A Fidelio Klubkártya tulajdonosai pedig mindezen felül még 5% kedvezményben részesülnek - tehát az eredeti árhoz képest 20%-ot takarítanak meg! A kérdés csupán az, négy vagy öt koncertre szeretne 20%-kal olcsóbban eljutni...

A Müpa bérleteiről bővebben a Müpa bérletinformációs oldalán talál tájékoztatást, ahol egy kalkulátor segítségével néhány kattintással azonnal ki is számolhatja, mennyibe kerül az Ön által összeállított bérlet - és mennyit takarított meg a jegyárakhoz képest.

A Fidelio Klubkártyáról és a hozzá kapcsolódó, folyamatosan bővülő szolgáltatásokról a Fidelio Klub oldalán olvashat - s ha megtetszett, a Fidelio.hu regisztrációján keresztül azonnal meg is rendelheti azt.