Konrád, Tivadar

Nagy Klasszikus Babalemez

2007.09.17. 00:00

Programkereső

Augusztusban jelent meg a fenti címmel egy új korong, amely piciknek és szüleiknek egyaránt szól, és amelyen komolyzenei alapokon nyugvó, nyugtató zene hallható. Játsszon a Fidelióval és nyerjen egy példányt a CD-ből!
c053ef8f-e060-4e6e-92ff-42cc8ab5ba14

A kiadvány borítóját tervező grafikusművész hét éve fest, mint mondja "mert ez tesz boldoggá". "Olyan képeket alkotok, amelyek ábrándozásba kergetik a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Nem vagyok illusztrátor, amit én csinálok: kép szöveg nélkül - akvarell, tempera vagy olajfestmény, ami megtalálható különböző galériákban vagy a műtermekben. A képeimen egy másik világba kukucskálhat be a néző: ahány kép annyi ablak. Vannak, akik képregényként sorrendbe illesztik a képeket, vannak, akik pont a saját történetükhöz találják meg az illusztrációt. A mesefestő azt jelenti, itt egy kép, ha a sajátodnak érzed, írd meg hozzá a történetet!"

A Klasszikus Babalemez szerkesztői nagyon gondos és részletes kutatómunka után állították össze a nem mindennapi kiadványt. A szülők kedvelni fogják, mert a hétköznapokban igazi felüdülést és pihenést jelent. A picik pedig felfoghatatlanul is élvezni fogják a kellemes zenei csemegéket.

Kérdésünk: Ki tervezte a lemez borítóját? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba! A válasz mezőbe a teljes nevet írja!)

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen egy szerencsés megfejtőnk elnyeri a CD albumot.