Fábián, Sebestyén

Megújult a Hungaroton honlapja

2007.09.18. 00:00

Programkereső

A lemezvásárlói igényeket minden szempontból kielégítő módon újult meg a Hungaroton honlapja. Célja, hogy a lehető legteljesebb képet mutassa a kiadó hatalmas kínálatából, és megkönnyítse abban a tájékozódást, keresést, böngészést.
49283cfe-61fb-49c4-b634-d7db81e13af1

Folyamatos tartalomfrissítés mellett a látogató tájékozódhat a Hungarotonnal és kiadványaival kapcsolatos hírekről, eseményekről, művészekről. Ezt hivatott elősegíteni az a szolgáltatás is, amelynek köszönhetően bele is lehet hallgathatni az új lemezekbe.

A hetente frissülő lemezajánlók mellett a zenebarát minden hónapban interjút is olvashat az új albummal jelentkező művészekkel, a külföldi zenei szaklapok és portálok színes feature műfaja mintájára. A klasszikus zenei hírekről, új kiadványokról kérésre hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődőt.

A részletes keresőben hét nagy területen – klasszikus, jazz, népzene-világzene, cigányzene, könnyűzene, irodalom és gyermeklemezek – vált lehetővé a keresés. Továbbá szűkíteni lehet a találatokat előadóra, zeneszerzőre, hangszerekre, műfajokra, kiadási évre, hanghordozó-fajtára és számos más kritériumra. A Label of discoveries (Felfedezések kiadója) mottó értelmében a Hungaroton First Recording lemezeire külön is rákereshet a zenebarát. A hatalmas előadói adatbázisban egy-egy művész vagy zeneszerző nevére kattintva rögtön megismerhetjük lemezeiket, s hamarosan online vásárlásra is lehetőségünk nyílik belföldön, a Fotexnet internetes áruházon keresztül.