Konrád, Tivadar

Az NFZ a gyerekekért – I.

2007.10.10. 00:00

Programkereső

A Nemzeti Filharmonikusok október 29-én és 30-án jótékonysági koncertet adnak az UNICEF javára a Művészetek Palotájában. Játsszon a Fidelióval és nyerjen két jegyet az október 29-i koncertre!
369747f7-ed57-4e2f-848b-4d2d9f1d05df

A népszerű műsor mellett e koncertek különleges vonzereje az Angyalként és James Bondként világhírűvé vált angol filmszínész, Sir Roger Moore fellépése, aki az UNICEF nemzetközi jószolgálati nagyköveteként vállalta el a közreműködést az UNICEF magyarországi nagykövetének 2006 decemberében kinevezett Nemzeti Filharmonikusok két hangversenyén. A 80. születésnapját éppen októberben ünneplő Sir Roger Moore narrátorként lép színpadra Saint-Saens Az állatok farsangja című közkedvelt "zoológiai fantáziájában". Elhangzik még Glinka Ruszlán és Ludmilla-nyitánya, valamint Muszorgszkij Egy kiállítás képei című népszerű művének zenekari változata, Ravel hangszerelésében. A két est karmestere Kocsis Zoltán.

Kérdésünk: Hányadik alkalommal adnak jótékonysági koncertet a Nemzeti Filharmonikusok az UNICEF javára? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba! A válasz mezőbe csak egy számot írjon!)

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen egy szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer az október 29-i koncertre.