Konrád, Tivadar

Az NFZ a gyerekekért – II.

2007.10.10. 00:00

Programkereső

A Nemzeti Filharmonikusok október 29-én és 30-án jótékonysági koncertet adnak az UNICEF javára a Művészetek Palotájában. Játsszon a Fidelióval és nyerjen két jegyet az október 30-i koncertre!
130ea532-dcf9-41d9-98f0-c16af0e6e96b

A népszerű műsor mellett e koncertek különleges vonzereje az Angyalként és James Bondként világhírűvé vált angol filmszínész, Sir Roger Moore fellépése, aki az UNICEF nemzetközi jószolgálati nagyköveteként vállalta el a közreműködést az UNICEF magyarországi nagykövetének 2006 decemberében kinevezett Nemzeti Filharmonikusok két hangversenyén. A 80. születésnapját éppen októberben ünneplő Sir Roger Moore narrátorként lép színpadra Saint-Saëns Az állatok farsangja című közkedvelt "zoológiai fantáziájában". Elhangzik még Glinka Ruszlán és Ludmilla-nyitánya, valamint Muszorgszkij Egy kiállítás képei című népszerű művének zenekari változata, Ravel hangszerelésében. A két est karmestere Kocsis Zoltán.

Kérdésünk: Mikor lett Sir Roger Moore az UNICEF nemzetközi jószolgálati nagykövete? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba! A válasz mezőbe csak egy négyjegyű számot írjon!)

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen egy szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer az október 30-i koncertre.