Emma

Mi ez a szép? - Játék és muzsika délben

2007.10.13. 00:00

Programkereső

A "Mi ez a szép?" egy klasszikus zenei játékos műsor, amely a 810 kHz, és a 1341kHz-en a Katolikus rádió hullámhosszán fogható.
e4c7a78f-12f3-4f75-8d9b-fa22ac461c0e

A Magyar Katolikus Rádió a zene világnapján, október 1-jén indította útjára zenei vetélkedőműsorát. A játékosokat továbbra is értékes könyv-, CD nyeremények és hangversenyjegyek várják. A komolyzene szépségének játékos népszerűsítését folytatják a műsorvezetők: Czigány György, Boros Attila, Meixner Mihály és Varga F. István.

A Magyar Katolikus Rádió hétköznaponként 12:34-kor közvetíti a zenei vetélkedőt, és az érdeklődőket (12:25-ig) szeretettel várják a Budapest, VI. kerület Délibáb utca 17. szám alatti székházba
(Bajza utcai földalatti megállótól 2 perc).

A "Mi ez a szép?" nem a "Ki nyer ma?" utódja, a két műsor egymással párhuzamosan működik. Hetekkel ezelőtt több elektronikus körlevélben is szerveztek tiltakozást arra hivatkozva, hogy megszűnik az évtizedek óta a Kossuth Rádióban, a Déli Krónika után jelentkező műsor, a "Ki nyer ma?". Nem szűnik meg, csak októbertől a Magyar Rádió regionális hálózatára kerül át. Az első műsort, amelyet már egy új helyszínről sugároztak, először október 1-jén közvetítettek Pécsről.