Konrád

Zeneszoba

2008.02.26. 00:00

Programkereső

A komolyzene népszerűsítését célzó előadássorozatot indított a Vivace Zenei Antikvárium február elején. A Zeneszoba első programját Bibor Máté az ELTE Egyetemi Könyvtárának munkatársa tartotta, a következő alkalomra pedig február 28-án kerül sor, ahol Paul W. Merrick a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára A D-dúr Liszt Ferenc műveiben címmel tart előadást a Vivace Zenei Antikváriumban délután öttől.
0405d2ea-8ed2-4e79-b239-d87a71a4ecdd

Az első előadás sikeresnek bizonyult, ami azt bizonyítja, hogy van igény a muzsikával kapcsolatos ismeretterjesztő előadásokra a szakma és a publikum részéről egyaránt. A kezdeményezés célja továbbra is az, hogy fórumot teremtsen a tudós, a művész, a szakember és az érdeklődő, értő közönség között. Az előadások helyszíne egy színtér, ahol beszélgetés, diskurzus zajlik a felek között: az érdeklődő (kérdező), értékelő, kritikus partner is egyben.

A Zeneszoba programjait mindig az aktuális hónap első és utolsó csütörtökén rendezik 17 órai kezdettel. Helyszín: Vivace Zenei Antikvárium, 1053 Budapest Kossuth Lajos utca 4. III. emelet 4. Az előadások ingyenesen látogathatók! A korlátozott számú férőhely miatt azonban virtuális jegyet kell "váltani". A jelentkezéseket az info@vivace.hu e-mail címen, vagy a (30) 343-7280-as telefonszámon fogadják (a virtuális jegyeket a regisztráció sorrendje szerint "értékesítik").