Márk

Csak barokkosan!

2008.08.14. 00:00

Programkereső

2008. augusztus 29-én, pénteken este héttől a világhírű angol régizenei együttes, a London Baroque lép fel az V. Börzsöny Barokk Napok záróhangversenyén. Játsszon a Fidelióval és nyerjen két jegyet a koncertre!
2edade8f-fb17-4e14-bed7-c22f930f324f

A magas rangú zenei eseménynek, a Börzsöny Barokk napoknak többek között a váci Fehérek temploma ad otthont augusztus 26. és 29. között. A rendezvény kiemelt fellépője, a London Baroque együttes több mint 30 éve tartozik a régi zene előadóinak jeles névsorába. Évről évre a világ számos országában, neves fesztiválokon lépnek fel, rendszeresen koncerteznek és lemezeket készítenek minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének tartott Emma Kirkbyvel is.

Kérdésünk: A London Baroque hangversenyén a neves korabarokk angol szerző, John Jenkins Fancy and Ayre című műve is elhangzik. Mely hangszereknek volt a virtuóza a szerző? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba!)

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen két szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a koncertre.