Konrád, Tivadar

Delicate

2008.09.15. 00:00

Programkereső

Várjon Dénes zongoraművész a Zeneakadémia Alma Mater koncertsorozata keretében magyar és külföldi művészbarátaival együtt különleges zenei csemegéket kínáló kamarazenei koncertsorozatra várja a közönséget. Játsszon a Fidelióval és nyerjen két jegyet a koncertre!
7aa1c2b4-bbed-429b-97c6-27769d2f2cb2

A Zeneakadémia 2008/2009. évi programjának különlegessége a „Delicate” című koncertsorozat, mely nemcsak valódi kamarazenei csemegéket ígér, hanem egyúttal lehetőséget ad arra, hogy a hírneves előadók mellett bemutatkozhassanak a fiatal tehetségek. „A sorozat célja, hogy a kamarazene méltó helyre kerüljön a hazai hangversenyéletben, hiszen a zenei kommunikáció talán legközvetlenebb formája a kamarazenélés.” – mondta el Várjon Dénes zongoraművész, aki sűrű koncertfellépései mellett a Zeneakadémián is tanít és a sorozat szerkesztője.

Kérdésünk: Hány előadásból áll a Zeneakadémia Alma Mater koncertek Delicate sorozat? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba! A válasz mezőbe csak egy számot írjon!)

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen ött szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a koncertre.