Emőke

Art Face Seven játék – II. forduló

2008.11.24. 00:00

Programkereső

Az Art Face Seven az idei koncertsorozatok középpontjában idén a 16-18. század zenéje áll, a reneszánsz és a barokk kor izgalmas esszenciáját a régizenei együttesek tolmácsolásában hallhatjuk. Játsszon a Fidelióval és nyerjen két jegyet az november 29-i estre, ahol Dobozy Borbála, Szekendy Tamás és a Trio Antiqua lép fel!
51f89f6e-e195-4915-bf4a-49c84c38b392

Az idei régizenei esték koncertjein az érdeklődők ismét különlegességekkel, ritkábban hallható programokkal találkozhatnak. A koncerteknek - az elmúlt évekhez hasonlóan ismét a történelmi budai várban - a Magyar Kultúra Alapítvány, az MTA Kongresszusi Terme és idén először a Mátyás-templom ad helyet.

A koncertek fellépői: Kobzos Kiss Tamás, Deák Endre, Dobozy Borbála, Szekendy Tamás, a Trio Antiqua, Bertalan Andrea, CantuS CorvinuS, Custos Viola Consort, Sebastian Consort és a Sonatores Pannoniae.

Kérdésünk: Mi Johann Sebastian Bach életének utolsó nagy műve? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba! A válasz mezőbe csak a helyes megfejtés betűjelét írja!)

A) Die Kunst der Fuge
B) Musicalisches Opfer
C) Goldberg-varációk

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen két szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a koncertre.