Gertrúd, Patrik

Gyerekek, figyelem!

2008.11.28. 00:00

Programkereső

December 7-én folytatódik a Hangszerek világa hangversenysorozat gyerekek számára a Régi Zeneakadémián. A következő koncerten a fuvola történetét hallgathatják meg az érdeklődők Drahos Béla műsorvezetése mellett. Aki részt vesz a Jakobi Koncert Kft. által meghirdetett játékban, és elküldi e-mailen a helyes megfejtést, két hangversenyjegyet nyerhet a koncertre.
f273af5d-695d-4f22-8c1e-b130e13fe8aa

A játék kérdése így hangzik: Mennyi ideig épült a Zeneakadémia (a Liszt Ferenc téren), és mikor adták át? A helyes választ a jakobikoncert@gmail.com címre várják, a nyereményjegyekről, amelyek a december 7-i koncertre szólnak, értesítést küldenek.

Jakobi László, a Jakobi Koncertek alapító-szervezője idén is szeretné, ha 1000 gyerek és fiatal jönne el a Zeneakadémiára. Ezért az a gyerek, aki további két barátját elhívja a koncertre, az még egy CD-t vagy egy tábla Milka csokit is kaphat ajándékba. Ehhez az szükséges, hogy legalább két gyerek, fiatal jelentkezzen a jakobikoncert@gmail.com címen a fenti kérdés megfejtésével, és a levélben arra a barátjára/ismerősére hivatkozzon, aki meghívta a koncertre. (Aki legalább két gyereket meghív a koncertekre, az feltétlenül írja meg azt is, hogy ő és a meghívottak hogy hány évesek és melyik iskolába járnak.)

A gyerekek, fiatalok, meghívók, és meghívottak november 30-án, vasárnap este fél nyolckor, kísérővel együtt eljöhetnek a Zeneakadémia Nagytermébe Jandó Jenő zongoraestjére is, vagy részt vehetnek a december 20-i Karácsonyi Koncerten. A kedvezményes jegyeket legkésőbb három nappal a koncertek előtt lehet átvenni saját néven a Zeneakadémia jegypénztárában (1000Ft/db, nyitva tartás naponta 14-20 óráig). A jegyek eredeti ára 4.800-6.000 Ft/db lenne. Jelentkezni a jakobikoncert@gmail.com címen lehet.