Gertrúd, Patrik

Karácsonyi koncert hegedűvel és hárfával

2008.12.13. 00:00

Programkereső

December 20-án különleges karácsonyi koncertre kerül sor a Zeneakadémia Nagytermében: az est főszereplői Szabadi Vilmos hegedűművész és Vigh Andrea hárfaművész.
2160f298-1ce6-4dca-a435-2d15aa58faa4

A zeneirodalom legszebb darabjaiból válogatnak, műsorukon a Budapesti Vonósok közreműködésével Vivaldi, Bach és Händel versenyművei is elhangzanak, de a nagyon népszerű Carmen-fantáziát is műsorra tűzik az előadók. A koncerten folytatódik a Jakobi Koncert Kft. kezdeményezése, melynek keretében a 6-18 év közötti fiatalok 1-1 kísérővel rendkívül kedvezményes áron vásárolhatnak jegyeket. Ezen a koncerten is 50 fiatal hangverseny látogatására nyílik lehetőség.

Bővebb információ a www.jakobikoncert.hu honlapon, jelentkezni lehet a jakobikoncert@gmail.com e-mail címen. A sorozat további hangversenyein Vásáry Tamás, Nikolai Lugansky, Schiff András, Richard Goode, Tokody Ilona, Ránki Dezső, Nagy Péter, Bogányi Gergely és Grigory Sokolov lesznek az estek főszereplői.

(2008. december 20. 19:30 Zeneakadémia Nagyterem (Budapest) - Szabadi Vilmos (hegedű), Vigh Andrea (hárfa) és a Budapesti Vonósok karácsonyi koncertje; Vivaldi, Händel és Bach versenyművek)