Gertrúd, Patrik

Lakjon Lorin Maazel házában!

2009.01.09. 00:00

Programkereső

A rövid távú washingtoni lakásbérletnek nagy a népszerűsége mostanában, ugyanis január 20-án iktatják be az Egyesült Államok elnöki tisztébe Barack Obamát, amit milliók szeretnék a fővárosban ünnepelni. Éjszakánként 50.000 USA dollárért akár Lorin Maazel rezidenciája is lehet a buli helyszíne.
8803271b-33fb-4130-b814-eda15bd0c137

A nyolc épületből álló, akár külön-külön is bérelhető castletoni rezidencia másfél órás autóútra van Washingtontól (a szállítás benne van az árban), és akár 40-50 fős társaságnak is kényelmes lehet a ház. Található itt medence, szauna, török gőzfürdő, finn szauna, pinpongasztal, valódi mozi, bowlingpálya, konferenciaterem, wifi (nem az teljes birtokon), sofőrök autóval, golfautó, masszázs, állatsimogató, lovaglási lehetőség, idegenvezetés, ázsiai és amerikai képzőművészek alkotásai minden épületben. Igény szerint étkezést és mosást is biztosítanak. Akit komolyan érdekel az ajánlat, már 18-án is kibérelheti az ingatlant, és bónuszként meghallgathatja a holland Amstel Quartet koncertjét Maazel kis magánszínházába.

Az adóból részben leírható bérleti díjat a Chateauville Foundation számlájára kell befizetni, amely a karmester alapítványa. Ebből a pénzből rendezik a Castleton Fesztivált, ahol ifjú és tehetséges művészek mutatkoznak be.

"Sok barátunk és családtagunk beszélt farmunk elzárt szépségéről. Azt szeretnénk, ha mások is látnák azt, amit mi olyan nagyon szeretünk. Örömmel várjuk vendégeinket a Castleton Retreat (Castletoni pihenés) keretében, és reméljük, ők is annyira élvezik majd, amennyire mi." – nyilatkozta Maazel.