György

Folytatódik a Romantikus bérlet a Telekom Zenekarral

2009.02.13. 00:00

Programkereső

A Magyar Telekom Szimfonikus Zenekar Romantikus bérletének következő koncertjére február 26-án kerül sor. Játsszon a Fidelióval és nyerjen két jegyet a koncertre!
7aa1c2b4-bbed-429b-97c6-27769d2f2cb2

A koncerten elsőként Debussy ritkán hallott Tavasz (Printemps) című szimfonikus költeménye hangzik el, amelyet a fiatal komponista még római ösztöndíjasként vetett papírra és küldött el zongorakivonat formájában a Francia Akadémiának. A hangverseny következő műsorszáma Liszt népszerű A-dúr zongoraversenye lesz, melyet az est folyamán Saint-Saens III. úgynevezett Orgonaszimfóniája követ.

Kérdésünk: Kinek az emlékére ajánlotta az Orgonaszimfóniát Saint-Saens? (Kérjük, válaszát ne foglalja mondatba! A válasz mezőbe a teljes nevet írja!)

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen öt szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a koncertre.

(2009. február 26. 19:30 Zeneakadémia Nagyterem (Budapest) - Magyar Telekom Szimfonikus Zenekar; km.: Várjon Dénes (zongora); vez.: Keller András; Debussy: Tavasz; Liszt: A-dúr zongoraverseny; Saint-Säens: III. "Orgona" szimfónia)