Dezső

Degustation Pianistic

2009.05.08. 00:00

Programkereső

176 billentyű, 51 ujj, 5 nemzet – a Degustation Pianistic öt zongoristája így képzeli el koncertjét, melyre május 27-én kerül sor a M'art - Mammut Színház, Kaméleon Klubjában. Játsszon a Fidelióval és nyerjen két jegyet a koncertre!

Degustation Pianistic

A világon egyedülálló együttes 2008-ban alakult öt zongoraművészből Ausztriában. A csapatban fellépő művészek azonban több éve dolgoznak már együtt különböző formációkban. A muzsika iránti tiszteletük többek között abban nyilvánul meg, hogy nem kizárólag egyfajta zenei stílust képviselnek; a klasszikus zene mellett virtuóz módon játszanak például tangót és jazzt is. Mivel az öt zongoraművész többféle módon, különféle szerepkörben játszik majd az est folyamán, a közönség igazi meglepetésekre számíthat végig az est során. A Degustation Pianistic olyan különleges, interaktív kapcsolatot hoz létre a publikummal, amelynek köszönhetően a hallgatóság felejthetetlen élményben részesülhet.

A fellépő öt zongoraművész: Almira Emiri (Albánia), Aris Feslikidis (Görögország), Füzesséry Zoltán (Magyarország), Helmut Iberer (Ausztria), Simona Solce (Szlovénia)

Kérdésünk: Hány éve ad helyet a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ a Mammut Színház programjainak?

Ha a helyes választ az alábbi időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen tíz szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a koncertre.

(2009. május 27. 20:00 M'art (Kaméleon Club) (Budapest) - Degustation Pianistic; km.: Almira Emiri (Albánia), Aris Feslikidis (Görögország), Füzesséry Zoltán (Magyarország), Helmut Iberer (Ausztria), Simona Solce (Szlovénia)