Ervin

Arts & Business

2009.06.19. 12:10

Programkereső

Június 30-ig kedvezményesen lehet jelentkezni az ősszel újrainduló Arts & Business menedzser képzésre.
Arts and Business
Arts and Business

2009 októberétől újra indul a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola egyik legsikeresebb szakirányú továbbképzése az Arts & Business menedzser szak. Mint ahogyan a kifejezés is sugallja, a képzés olyan szemléletben zajlik, amely nem pusztán az egyik fél részéről történő adományozást jelenti, hanem valódi partnerséget a művészet és az üzleti szféra között, melyből mind a két fél profitál. Az immár harmadik évfolyamát indító szakirány bevezetésével a BKF célja olyan modern, gyakorlati jellegű képzés kialakítása, amely alapján a kurzust elvégző szakemberek megismerik a menedzselés szabályait, jellemzőit és összefüggéseit, képesek lesznek a szakmai területtel foglalkozó intézmények, és vállalkozások kultúra-támogatási, illetve támogatási tevékenységének összehangolására, pénzügyi és nem pénzügyi jellegű támogatások megszerzésére, és a művészeti életben történő hatékony elosztására. A képzés az alapvető marketing- és társadalomtudományi ismereteken túl nemzetközi kitekintést biztosít, bemutatja a magyar közszolgálati kultúra-támogatás múltját, jelenét, és jövőbeni irányait; kiemelten szól a magánmecenatúráról és a vállalatok kulturális szerepvállalásáról.

Az oktatók között olyan jeles szakemberek szerepelnek, mint dr. Harsányi László, a Nemzeti Kulturális Alap elnöke, Koch Andrea, a Budapesti Fesztiválközpont PR-marketing vezetője, Lévai Balázs, a Magyar Televízió televíziós producere, szerkesztője, műsorvezetője vagy Zimányi Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont igazgatója.

Amennyiben június 30-ig regisztrál a képzésre, 20.000 Ft jóváírásra kerül első féléves tandíjából. További részletekért kattintson ide.

A Budapesti Kommunikációs Főiskola Arts & Business menedzser szakos hallgatói által készített rövidfilm, a mai magyar kultúr-finanszírozás helyzetről.