Ervin

Digitális Muzsika

2009.06.29. 15:21

Programkereső

Az új, digitális Muzsika a nyomtatott folyóirat színes, a képernyőn lapozható hű mása. A Muzsika megjelenésével egyidőben, itthon és bárhol a világon, azonnal olvasható, csak számítógép és internet szükséges hozzá.
digitális Muzsika
digitális Muzsika

A gép böngészője külön program nélkül is végig tudja lapozni e digitális kiadványt, amelynek további előnyei a gyorsan, egyszerűen kereshető cikkek; kulcsszó, név, szerző szerint is. A 2009. júniusi számától előfizethető újság bemutató példányába itt lapozhat bele.

A digitális lap előfizetése a nyomtatott lap árának alig a fele: egy évre 2150 Ft, fél évre 1050 Ft, negyed évre 500 Ft, egy lapszám ára: 210 Ft. Előfizetés regisztrációval a www.muzsikalendarium.hu portálon, valamint a digitális változat szolgáltatójának portálján bankkártyával, banki átutalással valamint a  szerkesztőségtől igényelt csekken lehetséges.

A digitális lap szerkesztői ezzel a - zenei területen elsőnek használt - formával új közönséghez szeretnének szólni, de fontosnak találják a nyomtatott kiadvány hagyományos formáját is.

További információk: Muzsika Szerkesztősége, 1075 Károly krt. 7. Tel./Fax: (1) 352 -0722, d.margit@muzsika.net