Emma

Fiatal muzsikusok nemzetközi találkozója

2010.02.17. 00:44

Programkereső

Július 5-10. között harmincharmadik alkalommal rendezik meg a Fringe Fesztiválhoz hasonlítható "Bydgoszcz Musical Impressions" elnevezésű nemzetközi seregszemlét, melyre bármilyen összeállítású és bármilyen műfajban tevékenykedő tehetséges zenei együttest várnak a lengyel szervezők. Jelentkezhetnek zenekarok, kórusok, jazz és popzenei, népzenei és régizenei együttesek. A jelentkezés határideje: március 31.

A jelentkezés feltételei:
- az együttes létszáma 3-40 fő közötti legyen
- résztvevőnként 45€ regisztrációs díj befizetése
- legalább 30 perces, szabad téren is előadható műsor
- playback alkalmazása részlegesen sem megengedett

A jelentkezők számára a rendezők a fesztivál időtartama alatt (2010. július 5-10.) biztosítják a szállást és a teljes ellátást, továbbá az együttesek mozgatását. Az oda- és visszaútról a résztvevőknek kell gondoskodniuk.

A fesztivál programjáról, a kapcsolódó eseményekről és lehetőségekről, valamint a kiosztandó díjakról a bydgoszczi fesztivál honlapján találhatók meg.

A fesztivál keretében zajlik a 33. Bydgoszcz Musical Impressions verseny, melyen azok a zenei együttesek vehetnek részt, akik
- 25 év alatti tagokból állnak
- legalább egy lengyel zeneművet repertoárjukra tűznek (ez lehet a fesztivál hivatalos dalának feldolgozása is)
- 15-30 perces műsorral készülnek.

A kitöltött jelentkezési lap beérkezésének határideje: március 31, melyhez az előadandó programból legalább két számot tartalmazó DVD-felvételt, két fényképet, valamint az együttes bemutatkozását kell csatolni.