Béla

Muzsika Várnából

2010.05.26. 14:23

Programkereső

Különleges koncertnek lehetnek tanúi, akik június 13-án a várnai fiatalok koncertjét választják. Játsszon a Fidelióval és nyerjen két jegyet a hangversenyre!
78BED774-4C59-4593-9964-6FAA6B6C371C

Várna városában a Varna Music Academy keretében kezdetben karmesterek, majd énekesek és hangszeresek százai  képezhették tovább magukat kurzusok keretében. A gazdag programok és a nemzetközileg elismert művészek óráin kívül a jelentkezőknek lehetőségük van színpadi tapasztalatot is szerezni a Fekete-tenger partján lévő gyönyörű város legjelentősebb koncerthelyszínein. Az akadémiához egy utazó fesztivál is kapcsolódik, ahol a jelentkezők európai és izraeli koncertturnén vehetnek részt neves karmesterek vezénylete alatt. Június 13-án Budapestre érkeznek Stephen Gothold dirigenssel, hogy Mozart Requiemjét és a hegedűre, brácsára, és zenekarra írt Sinfonia Concertantét szólaltassák meg a Zeneakadémia patinás falai között.

Kérdésünk: Mikor kapta nevét a Varna Music Academy?

Ha a helyes választ június 9-éig megjelöli, sorsoláson vesz részt, amelyen öt szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a koncertre.

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt a bejelentkezést követően.

Varna Music Academy
2010. június 13. 19:30
Zeneakadémia Nagyterem
Km.: Budapesti Ifjúsági Kórus (karig.: Gerenday Ágnes), Prelude Vegyeskar, Durango Kórustársaság, MÁV Szimfonikusok, Michael Emery (hegedű), Shawn Snider (brácsa), Kathleen Sasnett (szoprán), Laura Green (mezzoszoprán), Benjamin Sasnett (tenor), Jacob Sasnett (bariton)
Vez.: Stephen Gothold

Mozart: Sinfonia Concertante, K. 364; Requem, K. 626

www.VarnaMusicFestivals.com