Gertrúd, Patrik

Legyen a vendégünk egy Mozart-estre!

2010.06.09. 16:31

Programkereső

Regisztráljon, és legyen vendégünk vasárnap estére! Ha már regisztrált felhasználónk, és jegyet vált a Zeneakadémián megrendezendő Mozart-estre, egy CD-lemezzel ajándékozzuk meg.
Wolfgang Amadeus Mozart
Wolfgang Amadeus Mozart

1999 óta Bulgáriában, Varna városában a Varna Music Academy keretében kezdetben karmesterek, majd énekesek és hangszeresek százai képezhették tovább magukat kurzusok keretében. A gazdag programok és a nemzetközileg elismert művészek óráin kívül a jelentkezőknek lehetőségük van színpadi tapasztalatot is szerezni a Fekete-tenger partján lévő gyönyörű város legjelentősebb koncerthelyszínein. Az akadémiához egy utazó fesztivál is kapcsolódik, ahol a jelentkezők európai és izraeli koncertturnén vehetnek részt neves karmesterek vezénylete alatt. Június 13-án Budapestre érkeznek Stephen Gothold dirigenssel, hogy Mozart Requiemjét és a hegedűre, brácsára és zenekarra írt Sinfonia Concertantét szólaltassák meg a Zeneakadémia patinás falai között.

Varna Music Academy
2010. június 13. 19:30
Zeneakadémia Nagyterem
Km.: Budapesti Ifjúsági Kórus (karig.: Gerenday Ágnes), Prelude Vegyeskar, Durango Kórustársaság, MÁV Szimfonikusok, Michael Emery (hegedű), Shawn Snider (brácsa), Kathleen Sasnett (szoprán), Laura Green (mezzoszoprán), Pataki Potyók Dániel (tenor), Cser Krisztián (basszus)
Vez.: Stephen Gothold

Mozart: Sinfonia Concertante, K. 364; Requiem, K. 626

Különleges ajánlatunk regisztrált felhasználóink részére: váltson jegyet a koncertre, és megajándékozzuk egy CD-lemezzel, melyen Bruch és Mendelssohn versenyművei hallhatók! (Mivel a készlet véges, kérjük, igényét jelezze a fidelio@fidelio.hu ímélcímen!) 

Új felhasználóink a jegyet kapják ajándékba! Még nem regisztrált? Ide kattintva megteheti!