Csilla, Noémi

Segélykoncert Vásáry Tamással

2010.07.20. 14:09

Programkereső

Július 28-án Vásáry Tamás vezényletével jótékonysági koncertet ad a Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar a Városmajorban.
4A2F1968-EA8B-480D-B1B3-252688A9BCAE

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet május közepe óta folyamatosan segíti a kitelepített lakosokat tartós élelmiszerrel, ivóvízzel, tisztálkodó-szerekkel, takaróval és ruhával. Eddig több mint 18 északkelet-magyarországi és dunántúli településre jutottak el a Segélyszervezet szállítmányai, ahol a munkatársak és önkéntesek személyesen adták át az adományokat a kitelepített és a visszaköltöző családoknak.

A július 28-i koncert célja, hogy ismét fókuszba állítsa a bajbajutottak megsegítését. Lehet, hogy jegyekből befolyó összeg csak csekély hozzájárulás ahhoz, mely a végleg elveszettet próbálja pótolni, és amely szükséges lenne a helyreállításokhoz, de minden jó szándék, gondolat mely tetté formálódik, újabb és újabb adományozót kell, hogy magával hozzon a rendezők szerint, akik mindenkit hívnak és várnak a Városmajori Szabadtéri Színpadra.


2010. július 28. 20:00
Városmajori Szabadtéri Színpad

Segélykoncert a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Szabad Tér Színház szervezésében

Műsor: Erkel Ferenc: Hunyadi László - nyitány, Dohnányi Ernő: Szimfonikus percek, Kodály Zoltán: Háry János (énekes részletek), Liszt Ferenc: Les Preludes, Georges Bizet: Carmen-szvit

A Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekart vezényli: Vásáry Tamás


A koncert teljes bevételét az árvízkárosultak számára ajánlják fel a szervezők.
További információért kattintson ide!