Márk

Varázsboríték

2010.11.22. 13:26

Programkereső

Kevesen gondolnák, mi mindent rejthet egy boríték. Világhírű szimfonikus zenekar hangversenyét valamelyik sztárdirigens irányításával, alkalmanként virtuóz szólista közreműködésével a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

Különleges világzenei koncertet csak hírből és felvételekről ismert zenészlegendával egy egzotikus országból. Esetleg jazzműsort, amelyen a számos hazai vagy külföldi muzsikusfenomén valamelyike játszik. Lehet, hogy táncbemutatót rejt: klasszikus balett-, kortárs tánc- vagy néptánc-estet a Fesztivál Színházban. Netán könnyűzenét egy kedvenc együttessel, de még az is előfordulhat, hogy egy színházi vagy operaelőadás bújik meg benne. Végül, de nem utolsó sorban a Müpa számos gyerekprogramjai közül is belekerülhet néhány, örömet szerezve az egész családnak.

Hogy nem létezik ilyen boríték? Létezik, csak némi képzelőerő kell hozzá. A Művészetek Palotája jegypénztáraiban különböző címletű ajándékutalványok vásárolhatók, amelyek aztán a Müpa bármelyik saját rendezésű programjaira beválthatók. És életre kelnek a számok, előadóművészekké, hangokká, hangszerekké változnak, hogy élményt szerezzenek kicsiknek és nagyoknak. Minden tekintetben!

Müpa ajándékutalvány
Müpa ajándékutalvány

www.mupa.hu