Konrád, Tivadar

Advent Ausztriában

2010.11.30. 11:57

Programkereső

Hangulatos kastélyok, nyüzsgő vásárok, izgalmas programok várják a várakozás idején is az Ausztriába érkezőket.

A kismartoni Esterházy-kastélyban idén először rendeznek adventi vásárt, melyet mindvégig színes programok kísérnek. Számos kiállító kínálja kézműves termékeit és karácsonyi ajándékötleteit mind a kastélyban, mind pedig a kastély körül. Legyen részese Ön is az adventi Esterházy Tündérvilágnak és hagyja, hogy a karácsony előtti hétvégeken Önt is elvarázsolja a hangulatos adventi vásár és változatos programjai!

Esterházy-kastély, Kismarton (Eisenstadt)
Esterházy-kastély, Kismarton (Eisenstadt)

December 10. és 12. között a Fraknó barokk vár újra karácsonyi díszbe öltözik. A történelmi pincehelyiségekben hangulatos adventi vásár mutatkozik be kézművestermékekkel és ünnepi ajándékötletekkel. A vár bástyáján egy forralt bor mellett megcsodálhatja a karácsonyi pompába öltözött várat és élvezheti a fantasztikus környezetet. Változatos keret- és gyermekprogramokról is gondoskodnak a szervezők. A gasztronómiai specialitások mellett karácsonyfavásár is várja a látogatókat. Ugyan a vár történelmi helyiségei és egyedülálló gyűjteménye már téli álmot alszik, Önöknek ezen különleges alkalommal mégis megnyitja kapuit.

A lackenbachi kastélyban is nagy lesz a karácsonyi sürgés-forgás. December 3-án nyílik az adventi vásár, 4-én fúvószenekari koncert, bábszínház lesz, 5-én mindez tombolasorsolással is kiegészül. Sőt, mindhárom nap gyerek barkácssarok várja karácsonyi ajándékötletekkel a kicsiket és felnőtteket egyaránt.

További információ innen érhető el.