Beáta, Izolda, Lea

Énekes szertartások és játékok

2011.03.25. 11:08

Programkereső

Július 4-én különleges estre kerül sor a II. Cantor Regis Hungariae keretében. Játsszon a Fidelióval és legyen a vendégünk az eseményen!
Choralis Constantinus
Choralis Constantinus

A nemzetközi egyházzenei és régizenei kurzus keretében, amit a Choralis Constantinus-hoz kapcsolódóan rendeznek meg, az érdeklődők megismerkedhetnek a középkori esztergomi rítus zsolozsma-anyagával, valamint a 15-16. századi reneszánsz polifónia repertoárjával, előadói gyakorlatával. Nemzetközileg elismert magyar szakemberek irányításával vehetnek részt egyéni- és kiscsoportos foglalkozásokon, előadásokon, bekapcsolódhatnak a kóruséneklésbe, és részesei lehetnek a gyakorlatban is bemutatásra kerülő liturgikus alkalmaknak, hangversenyeknek.

Kérdésünk: Mi a címe Heinrich Isaac: Choralis Constantinus című köteteinek zenei anyagának, ami alapján a 2008 óta zajló koncertsorozat liturgikus repertoárját állították össze?

A helyes választ március 31-ig megjelölő olvasóink közül ketten Choralis Constantinus CD-t kapnak és egy további olvasó másodmagával vendégünk lehet a július 4-i, este hétkor kezdődő koncerten és az azt követő vacsorán is.