Fülöp, Evelin

Zenei tehetségek koncertje

2011.05.23. 11:52

Programkereső

A Zeneakadémia tavaly meghirdetett tehetséggondozó programjának győztesei a május 24-én induló koncertsorozaton bizonyítják rátermettségüket.
zene, hangjegyek, violinkulcs, kotta
zene, hangjegyek, violinkulcs, kotta

Az új tehetséggondozó program és ösztöndíj a Zeneakadémia legtehetségesebb növendékeit segítni. Az elismesrés odaítélésekor fontos szempont volt a hangszeres tudás mellett a színpadi kisugárzás, a kommunkációs készség és az idegennyelvtudás is. A kiírás nyerteseit tavaly novemberben hozták nyilvánosságra, ennek értelmében a zsűri döntése értelmében Karosi Júlia (jazzének), Mohai Bálint (fagott), Namoradze Nicolas (klasszikus zongora), Razvaljajeva Anasztázia (hárfa) és Tóth Zsuzsanna (klasszikus fuvola) lettek, akik nemzetközi megjelenésük előkészítéseként egyéni és csoportos képzést, valamint bemutatkozó anyaguk elkészítését kapják jutalmul. A tehetséggondozó program a "Liszt Ferenc Zeneakadémiája, az európai felsőfokú zenei oktatás megújuló központja Budapesten" című átfogó fejlesztési program része.

A Zeneakadémia tehetséggondozó programjának győzteseinek koncertje

2011. május 24. 18:00 MÚOSZ (Magyar Újságírók Országos Szövetsége) Székháza

A belépés ingyenes!

Km.: Mohai Bálint (fagott), Razvaljajeva Anasztázia (hárfa), Tóth Zsuzsanna (fuvola)
Vendégek: Dr. Batta András - a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem rektora, Furka Beáta - az egyetem Nemzetközi és Intézményfejlesztési Osztályának vezetője, Radóné Wirthmann Julianna - a Tehetséggondozó Program vezetője
Házigazda: Horvát János